Seuran hallitus

Kaisa Hirvonen
Rosa-Milla Narvio (uusi)
Kristiina Koivula

Helinä Aaltonen, Antero Aaltonen, Susanna Nieminen ja Julius Hämäläinen jättäytyvät pois hallituksesta. Kiitämme heitä ansiokkaasta osallistumisesta ja avusta!

Toivotamme uusina hallituksen jäseninä ja varajäseninä tervetulleiksi Teuvo Aaltosen, Olli-Pekka Narvion, Joonas Hämäläisen, Marjaana Savolaisen ja Rosa-Milla Narvion!

Mitä hallitus tekee?

Seuran hallitus päättää muunmuassa sukututkimuksen kohteista, sekä seuran muusta toiminnasta, kuten sukukokouksista ja sukujuhlista. Kokouksemme ovat varsin mukavia. Sukulaisia on aina mukava nähdä!

Sukuun kuuluva, haluatko mukaan hallitukseen? Uusi hallitus valitaan vuosittain seuran varsinaisessa vuosikokouksessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai osallistu varsinaiseen vuosikokoukseen. Varmistathan, että vuosimaksusi on maksettu. Tervetuloa seuran toimintaan!