kotisivut, seuran toiminta, tiedotteet

Sukuseuran logo ja sivujen julkistaminen

Sukuseuran sivut julkistetaan virallisesti samaan aikaan, kun lähetämme vuoden 2018 jäsenmaksutiedot ja kutsun sukujuhlaan 2018!

Julkistusta kuumeisesti valmistellessa myös sukuseuran logo sai muotonsa. Sukuseuran logossa varjoina esiintyvät suvun jäsenet kurkottavat kohti taivasta riemuiten, ja heidän kehonsa sulautuvat vankaksi puunrungoksi, jonka juuret levittäytyvät leveälle. Ilakoivien hahmojen käsistä pirskahtelevat vihreät lehvät kurottavat kohti aurinkoa ja avaraa taivasta, ja kuvastavat sukumme elämänhalua ja -iloa. Logoa ympäröi vihreä kehä, jonka voisi ajatella kertovan sukumme yhteishengestä ja siitä, että kaikki suvun jäsenet ovat sukumme suojeluksessa. Sukuseuran logosta tehtiin kaksi versiota: yksi yksinkertaisella ”Aaltoset” -tekstillä, toinen sukuseuran koko nimellä. Kiitos Julius kovasta työstäsi sukuseuramme logon suunnittelussa, ja kiitos myös logoa kommentoineille ja kehitysideoita antaneille!

Sivut ovat siis nyt valmiit, mutta sisältöjä lisäämme ajan kanssa. Jos sinulla on hauskoja sukutarinoita tai valokuvia sukuumme liittyen, otathan yhteyttä joko yhteydenottokaavakkeen kautta tai sähköpostitse suoraan sihteeriin. Olemme myös hätyytelleet sukulaisia jo sukututkimukseen liittyvillä kysymyksillä ja korjauspyynnöillä, ja monet suvun jäsenet ovat ottaneet projektin omakseen: olemme saaneet paljon korjauksia nimiin ja syntymäaikoihin, sekä muutamiin ammattinimikkeisiin. Muistattehan kertoa, jos muutoksia tulee.

Vielä haluaisin käyttää muutaman sanan kertoakseni Arton sukualbumiprojektista. Hän keräilee suvun valokuvia, varsinkin niitä vanhempia, sukujuhlaa varten. Jos sinulta siis löytyy sukuun liittyviä vanhoja kuvia, otathan yhteyttä seuran sihteeriin. Saat häneltä Arton yhteystiedot. Yhteystiedot lähetetään parin viikon sisällä myös sähköpostitse. Arto pystyy myös hieman korjailemaan esimerkiksi taittumia tai repeytymiä kuvista sähköisiin versioihin, joten älä pelästy, jos kuvaan on tullut pieni taitos. Kirjoitathan kuvan taakse tai erilliselle paperille, keitä tai mitä kuvassa on, mikäli tiedät. Arto luonnollisesti palauttaa alkuperäiset valokuvat takaisin omistajilleen prosessin päätteeksi.

Muutamia valokuvia onkin jo saatu, ja niitä tulee tänne nettisivuille muutama kerrallaan. Ei makeaa massun täydeltä!

Tässä vielä logomme kaksi eri versiota:

Aaltosen sukuseura ryAaltosen sukuseura ry

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *