seuran toiminta, tiedotteet

Sukujuhlan kutsut lähetetty!

Terveisiä täältä aurinkoisesta ja kirpakasta Helsingistä!

Sukujuhlan kutsut vuodelle 2018 on saatu lähetettyä kaikille niille suvun jäsenille, joiden sähköpostiosoite löytyy jäsenrekisteristämme. Ilmoittautukaa oikein innolla, sihteerimme Airi on aivan täpinöissään valmiina vastaanottamaan ilmoittautumisia! Tehdään iloinen juhla! Jos saan pyytää, tulostakaa kutsu myös heille, joita se ei ole vielä sähköisenä tavoittanut. Otamme mielellämme vastaan myös näiden henkilöiden yhteystietoja. Muistakaa myös varata majoitus ajoissa!

Heti kutsun jälkeen maksaville jäsenille lähetettiin vuoden 2018 vuosimaksun lasku. Vuosimaksulla tuetaan sukuseuran toimintaa, eli sukuselvitystä, sukujuhlia, ja muita toimintoja. Rahasi siis menevät hyvään ja tarkoin harkittuun käyttöön suvun hyväksi.

Jäsensivujen salasanan käytöstä on tullut muutamia raportteja, etteivät jäsenet ole päässeet sivuille oikeasta salasanasta huolimatta. Syytä ongelmaan tutkitaan, mutta mokoma virhepahulainen on varsin satunnainen ja korjaantuu yleensä itsestään, joten vikaa ei ole vielä saatu korjattua. Jos törmäätte ongelmiin salasanan käytössä, ja kirjoitatte salasanan laatikkoon varmasti oikein, ottakaa yhteyttä.

Istuskelen tällä hetkellä eräässä Helsingin keskustan kattotason liikehuoneistossa siemailemassa (tai savolaisittain särpimässä) teetä ja katselen Helsingin kattojen yli. Yhdestä ikkunasta näkyy Tornin näköalatasanne, toiseen suuntaan Kampin liikekeskus. Aurinko paistaa täyttä häkää, ja kotoa lähtiessä pakkasta oli 13 astetta. Matkalla tänne keskustaan pakkanen lauhtui ja näyttää nyt -7 astetta. Kirkkaansininen taivas kaartuu ylle lupaillen kevättä ja kauniita kelejä. Kylläpä maistuu pitkän talven jälkeen. Parin päivän päästä suuntaan jälleen Savoon, toivon mukaan kauniit kelit jatkuvat myös siellä.

Otamme mielellämme vastaan erilaisia pikkutarinoita ja kuulumisia sukulaisilta jäsensivuille. Jos siis haluaisit tervehtiä sukulaisia ja kertoa, mitä sukuhaarallesi kuuluu, laita tervehdys kuvalla tai ilman sukuseuran sähköpostiin. Nettisivujen ylläpito laittelee niitä sitten jäsensivuille. Pidetään yhteyttä ja nähdään sukujuhlassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *