sukujuhla, tiedotteet, Uncategorized

Sukujuhlan ilmoittautumisista

HUOM! Ilmoittaudu seuran sihteerille! Ilmoittautuminen juhlapaikkaan ei riitä!

Hei rakkaat sukulaiset!

On käynyt ilmi, että osa sukujuhlaan tulijoista on ilmoittautunut vain juhlapaikkaan huonevarauksen yhteydessä. Varmistathan, että olet ilmoittautunut nimenomaan sukuseuran sihteerille!

Mitä on tapahtunut?

Jostakin syystä kommunikaatiomme on ollut puutteellista, ja on käynyt valitettava väärinymmärrys. Heinäkuun juhlapaikka on ottanut vastaan ilmoittautumisia ruokailuun ja juhlaan, vaikka alun perin tarkoitus oli, että he ottavat vastaan VAIN huonevarauksia.

Uudesta tietosuojalaista johtuen he eivät voi antaa meille ilmoittautuneiden nimiä tai numeroita, joten emme voi ottaa ilmoittautuneisiin yhteyttä. Juhlapaikka on lähestynyt huoneen varanneita sähköpostitse, mutta luonnollisesti kaikki eivät ole ko. viestejä huomanneet.

Miten asia ratkaistaan?

Olemme lähettäneet uuden sähköpostiviestin sukuseuran sähköpostilistalle, ja tulemme lähettämään piakkoin vielä uuden viestin, jossa kehotamme ilmoittautumaan suoraan sukuseuran sihteerille sukuseuran sähköpostiin.

  • Ilmoittaudu suoraan sukuseuran sihteerille sähköpostitse tai puhelimitse!
  • Jos olet jo ilmoittautunut ja saanut vastausviestin sihteeriltä, sinun ei tarvitse tehdä mitään.
  • Varmista, että tutut ja läheiset ovat ilmoittautuneet sihteerille.
  • Kun saat sihteeriltä maksutiedot, maksa sukujuhlan ruokailut mahdollisimman pian sukuseuran tilille, josta ne tilitetään eteenpäin juhlapaikalle.
  • ÄLÄ maksa ruokailua enää juhlapaikalla.
  • Ongelmatilanteissa ota yhteyttä seuran sihteeriin.

No mitäs nyt?

Nautitaan kesästä näistä pienistä erheistä ja sattumista huolimatta, ja nähdään juhlassa! Muista vilkuilla sähköpostia ja uutisia näiltä sivuilta silloin tällöin!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *